Am fost sfatuiti sa scoatem din dieta noastra alimentara anumite alimente grase pe motiv ca ne ingrasa, insa nu am luat niciodata in calcul ce beneficii ne aduc sanatatii si de ce organismul nostru are nevoie de ele.
Iata de ce este bine sa le consumam anumite alimente grase
Uleiul de masline
Plin de vitamine, antioxidanti si grasimi sanatoase, uleiul de masline reduce riscul dezvoltarii anumitor cancere. Mai mult decat atat, uleiul de masline hidrateaza parul si pielea. Acest ulei minune este extrem de bun pentru inima.
Branza
Branza ajuta la prevenirea anumitor boli de oase, cardiovasculare, tensiune arteriala, cancer, datorita continutului bogat in vitamine, oligoelemente, zinc si calciu.
Ciocolata
Ciocolata neagra este buna pentru inima, memorie si creier si este o veritabila bijuterie pentru organism, fiind folosita si ca produs de infrumusetare.
Berea
Berea deruce riscul de aparitie a diabetului, riscul de infarct, osteoporoza, ulcer, maladie Parkinson sau senilitate.
Este recomandat sa consumati unul sau maximum doua pahare de bere pe zi, nu mai multe.
Untul
Contine Omega 3 si 6, dar si antioxidanti si este mult mai sanatos ca margarina.