Search for content, post, videos

Alex Constantin: In fiecare dimineata imi iau portia de vitamine

Prezentatorul emisiunii "Focus Monden" de la Prima TV va da sfaturi cu privire la dieta

Daca nu esti practicantul unui stil de viata sanatos, sunt sigur ca macar visezi la asa ceva. Iar daca prin alimentatie nu ai reusit, pana acum, sa-ti ajuti organismul sa traiasca bine, o poti face oricand cu ajutorul suplimentelor alimentare / vitamine. Asta, tinand cont de faptul ca ideal ar fi sa iti acoperi necesarul printr-o alimentatie corecta. A lua o vitamina C nu este acelasi lucru cu a manca o portocala, spre exemplu. Dar, in cazuri limita… ne putem pune bazele si in vitaminele “cumparate”.

Inainte de a intra in acest subiect, trebuie sa observ faptul ca a devenit deja o moda printre romani de a lua sumplimente de vitamine si minerale. Foarte multi dintre cei care practica acest lucru, din pacate, nu stiu daca au , intr-adevar, nevoie de asa ceva sau nu.. Ba mai mult, multe persoane nici nu stiu ce vitamine ii lipseste organismului sau la ce ii ajuta anumite vitamine si minerale.

Daca esti constient de faptul ca meniul tau zilnic nu-I asigura organismului tau necesarul de vitamine, atunci e bine sa apelezi la suplimente, indicat ar fi dupa ce consulti medicul de familie sau un nutritionist.

Eu ma incadrez, din pacate, in categoria celor care nu au , tot timpul, o alimentatie corecta dar, lucrez intens in a corecta acest lucru – si voi vorbi despre asta intr-un articol viitor.

VEZI AICI CONTINUAREA

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *