Search for content, post, videos

Afla care sunt bauturile alcoolice care te ingrasa cel mai mult

Bauturile alcoolice pe care le consumi constant ar putea reprezinta un procent semnificativ din kilogramele in plus care iti dau greutatea peste cap. Stiai ca un cocktail cu votca sau un gin tonic contine tot atatea calorii cate arzi in timpul unui antrenament viguros la sala? Fa o favoare siluetei tale si redu urmatoarele tipuri de bauturi din meniul tau!


Lichior

Lichiorul este un digestiv gustos si savuros, de la care nu te poti abtine inainte de masa ori dupa o zi lunga de munca? Afla ca este si una dintre bauturile alcoolice care ingrasa cel mai mult. Doar 25 de ml de lichior poate ajunge pana la 90 de calorii, in functie de aromele si ingredientele folosite in prepararea lui.

Bere

Vara este tot mai aproape, iar berea rece si spumoasa reprezinta bautura-vedeta a sezonului. Inainte de a bea zi de zi bere sau de a o comanda si pe a doua atunci cand esti in oras, afla ca doar o sticla contine intre 150 si 250 de calorii, care nu ezita sa se depuna in straturi adipoase in cele mai inestetice zone ale corpului tau. Limiteaza consumul de bere la o doza la cateva zile, daca vrei sa te mentii in forma ori esti la dieta.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/SK2jh9 )
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *