Search for content, post, videos

Adauga aceste alimente in dieta ta si vei arata cu cativa ani mai tanara

Aparent, cheia pentru o piele mai tanara si radianta se afla in stomac. Nu numai in produsele de ingrijire a pielii pe care le utilizati, ci si in alimentele pe care le consumati.

Haide sa inversam procedeul de imbatranire, adaugand aceste alimente in dieta.

1. Rosii
Rosiile sunt bogate in licopen, un antioxidant care protejeaza tenul de razele daunatoare ale soarelui, dar din interior. Pentru a absorbi cat mai bine licopenul, poti manca rosiile cu ulei de masline.

2. Terci de ovaz
Terciul de ovaz neprelucrat este bogat in vitamina E si aminoacizi care ajuta la hranirea pielii, contracararea imbatranirii radicalilor liberi si combaterea daunelor provocate de soare. Deci trebuie sa faca parte din dieta ta.

3. Fructe citrice
Vitamina C este importanta in construirea colagenului, care ajuta la prevenirea pielii lasate. Citricele contin, de asemenea, bioflavonoide care ajuta la prevenirea deceselor celulare prin protejarea pielii de razele UV.

4. Cartofi dulci
Cartofii dulci contin beta-caroten care este responsabil pentru culoarea portocalie. Beta-carotenul, de asemenea, previne uscarea pielii si echilibreaza pH-ul pielii rezultand intr-o piele neteda si mai tanara.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *