Search for content, post, videos

Aceste alimente topesc grasimile! Consuma-le mereu si uite cum functioneaza

Nutritionistii au ajuns la concluzia ca exista o serie de alimente care accelereaza metabolismul si care ajuta forte mult la arderea si topirea grasimilor. Aceste alimente duc la o funcionare armonioasa a organismului, ceea ce va face ca digestia in sine sa fie din ce in ce mai buna si toxinele sa fie eliminate.

Asadar, iata care sunt alimentele care topesc grasimile si cum functioneaza.

Lactatele. In mod surprinzator, lactatele ajuta la arderea grasimilor. Sunt bogate in acizi linolenici conjugati care de fapt sunt grasimi ce contribuie la arderea caloriilor. Totodata, lactatele sunt bogate in calciu si limiteaza asimilarea grasimilor.

Pestele gras. Macroul, sardinele, somonul si heringul sunt unii dintre cei mai bogati pesti in acizi Omega 3. Acest acid gras scade producerea de celule adipoase. Totodata, acesti pesti au foarte putine calorii, in jur de 200 la 100 de grame, asa ca pot fi consumati cu incredere.

Carnea de vita. Muschiul de vita in special are un continut scazut de calorii si facilizteaza arderea grasimilor , suprimand senzatia de foame.

Ardeiul iute. Ardeiul iute contine capsaicina, substanta care accelereaza metabolismul timp de trei ore dupa fiecare masa. De altfel, el contribuie la imbunatatirea digestiei prin digerarea altor alimente.

Greful si lamaia. Aceste doua citrice sunt esentiale pentru o dieta minunata care sa duca la topirea grasimilor. Greful (grepfrut) scade nivelul insulinei, grabeste arderile iar lamaia, consumata pe stomacul gol cu un pahar de apa calda, ajuta incredibil de mult digestia.

Ceaiul verde. Nu in ultimul rand, ceaiul verde, consumat in cate 3 cani pe zi, arde aproximativ 80 de calorii ducand astfel la topirea grasimilor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *