Search for content, post, videos

8 semne ca nu te-ai apucat de dieta potrivita

Urmezi o dieta noua, dar chiar daca te-ai tinut de ea cu sfintenie si crezi ca mananci sanatos, efectele intarzie sa apara? Este foarte posibil ca dieta aleasa sa nu-i priasca deloc organismului si, in consecinta, sa va faceti mai mult rau decat bine. 

De cele mai multe ori, dietele-minune sunt cele care aduc probleme de sănătate. Dacă încă mai crezi în aceste diete şi încă nu eşti convinsă că poţi slăbi frumos, mâncând corect, atunci îndreaptă-ţi atenţia către organismul tău şi către semnalele pe care acesta ţi le transmite. Specialiştii au stabilit câteva semne care iţi indică foarte clar că regimul de slăbire pe care îl ţii nu este potrivit pentru tine. Iata 8 semne ca dieta aleasa nu va da rezultate:

 

1.  Crampele musculare pot apărea din cauza cantităţilor prea mici de potasiu, calciu şi magneziu din organism. În dietă pot contribui la apariţia crampelor in zona gambelor. Crampele musculare reprezintă de asemenea simptome ale unor afecţiuni, cum ar fi anemia.

2. Ameţeala este frecventă atunci când organismul tău are un deficit de fier sau carenţă de vitamina B12.

3. Confuzia apare în urma dezechilibrelor chimice sau electrolitice, de exemplu hipoglicemia, dar şi în urma deshidratării severe.

Citeste continuarea articolului aici ( http://goo.gl/RqQ5iE )
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *