1. Gramajul este totul
Nutritionistii te sfatuiesc sa consumi aproximativ 30 g de branza in fiecare zi. Poti alege una dintre urmatoarele variante: 1 felie sau 4 cubulete din orice tip de branza, 100 g de branza de vaci sau 1/4 de cana de branza ricotta.
2. Consuma branza data pe razatoareIn loc sa le tai felii sau sa musti direct din ele, da prin razatoare branzeturile si apoi presara-le deasupra mancarurilor pe care le savurezi. Astfel, vei consuma mai putina branza, intrucat stratul necesar pentru a acoperi mancarea se va forma mai usor.
3. Atentie la provenienta branzeturilorBranzeturile care provin de la animalele hranite numai cu iarba au un nivel ridicat de acizi grasi omega-3. Aceste grasimi iti ofera multiple beneficii, de la imbunatatirea sanatatii cerebrale si cardiace si protejarea vederii pana la inhibarea inflamatiilor si mentinerea greutatii corporale.
Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/6lRlna )