Search for content, post, videos

5 ingrediente de salata care te ajuta sa slabesti mai repede

Salatele sunt preparatele care nu lipsesc din nicio dieta de slabit, datorita numarului scazut de calorii pe care-l au si a ingredientelor hranitoare si sanatoase. Se pot transforma in adevarate arme impotriva kilogramelor in plus, daca ai grija sa adaugi in retetele lor cinci ingrediente miraculoase care accelereaza metabolismul si te ajuta sa slabesti rapid, fara efort!

1. Seminte de canepa

Ti-ai aprovizionat camara cu tot soiul de seminte si oleaginoase cu care sa-ti garnisesti salatele pentru a le da mai multa consistenta. Daca semintele de canepa absenteaza din aceasta „colectie” de dieta, fa rapid un drum pana la primul plafar si cumpara-ti o punguta. O singura lingura de seminte contine doar 40 de calorii si face minuni pentru silueta, ajutandu-te sa topesti mai repede grasimile.

2. Otet din cidru de mereOtetul din cidru de mere face minuni cu apetitul tau alimentar care pare sa nu cunoasca limite si sa te faca sa mananci din ce in ce mai mult. Daca esti la dieta si simti ca iti este foame incontinuu, adauga doua linguri de otet din cidru de mere in dressingul pentru salata, intrucat reduce semnificativ pofta de mancare. In plus, ajuta la combaterea retentiei de apa si accelereaza metabolismul, ajutandu-te sa elimini mai repede grasimile care-ti deformeaza silueta.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *