Search for content, post, videos

5 cai de a evita erorile in alimentatie care iti saboteaza sanatatea

Ce mananci si mai ales cum mananci sunt factori importanti care stabilesc caracteristicile generale ale siluetei tale. Diete universale nu exista si nu vor exista vreodata atat timp cat organismul tau si nevoile lui difera subbstantial de cele ale prietenilor tai. Alege singur ce trebuie sa contina alimentatia zilnica si afla care sunt pericolele ascunse in spatele reclamelor comerciale.

1. Mituri distruseStudiile efectuate in urma cu trei decenii, conform carora grasimea din alimente ducea la cresterea greutatii corporale, s-au dovedit a fi false. Corpul tau are nevoie de grasimi naturale, asa ca excluderea acestora din alimentatie va duce la cautarea altor resurse calorice. In mod ironic, evitand alimentele grase risti sa te ingrasi!

2. Zaharul ascunsProdusele pe care le pui pe masa sau le adaugi in mancare nu trebuie sa fie dulci pentru a contine zahar. Ketchupul, chiar si cel picant, sosurile de paste, painea, lactatele degresate sau chiar biscuitii low-fat ascund in compozitia lor zahar cat cuprinde. Ai grija, asadar, ce mananci, zaharul chiar ingrasa!

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/hmHC2n )

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *