Search for content, post, videos

3 moduri de a-ti subtia talia

Unele femei au taliile subtiri de la natura, asa fiindu-le conformatia, altele depun eforturi substantiale pentru a-si subtia circumferinta.

 

Insa, deseori, eforturile sunt in zadar sau nu dau rezultatele asteptate. Iata ce trebuie sa faci ca sa-ti subtiezi talia intr-un mod eficient!

 

1. Mai mult cardio

 

Kilogramele in plus se pot da jos prin dieta, insa doar un regim alimentar sanatos si sport vor da, de fapt, rezultatele dorite, silueta mentinandu-si tonusul si dupa ce femeia in cauza a slabit. Cand „lucreaza” pentru talie, pentru a da jos burtica, femeile apeleaza deseori la abdomene ca exercitii fizice. Acestea intaresc si definesc musculatura abdominala, dar nu sunt foarte eficiente pentru diminuarea circumferintei taliei.

 

Pentru a-ti subtia talia (si nu numai), exercitiile de tip cardio sunt cele mai bune. Cu cat transpiri mai mult, cu cat iti pui mai mult sangele in miscare, cu atat te subtiezi mai repede. Orele de zumba, alergatul, inotul, dar programele de exercitii cardio online pe care le poti efectua acasa sunt mult mai eficiente in subtiere taliei decat clasicele abdomene. Dar nu renunta la abdomene si la alte exercitii de intarirea masei musculare. Cu cat masa musculara este mai mare, cu atat arzi mai multe calorii. Insa mizeaza mai mult de exerciile cardio daca vrei sa-ti subtiezi talia sau alte zone din corp.

 

2. Ceva mai bun decat abdomenele

 

Daca nu suporti abdomenele ca exercitii fizice, atunci pot sta linistita. Exista un exercitiu fizic mult mai eficient pentru a scapa de grasimea abdominala. Acesta este plank-ul, o pozitie in care stai cu corpul drept, ca in pozitie de flotare sau sprijinita in coate si mentii pozitia astfel cat mai mult. Poti alterna si cu ridicari de picioare pentru a lucra atat abdomenul, cat si partea inferioara a corpului. De ce sunt mai bune plank-urile decat abdomenele? In primul rand, plank-urile iti solicita absolut toti muschii abdominali, cei pelvieni, muschii spatelui, fesierii precum si alte zone ale corpului. Stand in pozitie simpla de plank 3 minute transpiri mai mult si lucrezi mai eficient muscultatura decat intr-o repriza de 50 de abdomene.

 

3. Scapa de stres

 

Cu cat nivelul de stres este mai mare in viata ta, cu atat slabesti mai greu, mai ales din zona abdominala. Si asta nu doar pentru ca alegi, deseori, sub impulsul momentului, produse alimentare nesanatoase si bogata in calorii, ci pentru ca stresul creste secretia de cortizol in organism, supranumit de altfel hormon al stresului. Cortizolul, printre altele, are un efect nedorit asupra siluetei: in cantitati ridicate are capacitatea de a creste celulele adipoase din corp, mai ales pe cele din zona viscerala/abdominala. Asadar, cu cat reduci mai mult stresul, cu atat iti cresti sansele de a avea talia subtire la care visezi.

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Rus Bogdan</cite>

    Începând de astăzi, nu te mai gândi la altceva decât la realizările pe care le vei obţine în viitor şi care vor fi infinit mai mari decât tot ce ai realizat vreodată până în prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email bogdan.rus.2013@gmail.com

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Viseaza! Tinteste! Planifica! Actioneaza! Editura EPUBLISHERS.SRL,cauta colaboratori externi !! AFACEREA OAMENILOR CULTI SI INTELIGENTI. Program de lucru part-time pentru extinderea pe piata Nationala si Internationala! Ce oferim: -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari -instruire gratuita prin email -contract legal de comision -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra de acasa (fiecare isi face singur programul de lucru) Detalii la adresa email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *