Search for content, post, videos

Tochitura cu mamaliguta

Iata o noua reteta delicioasa, prezentata in cadrul emisiunii “Mama mea gateste mai bine” – Tochitura cu mamaliguta.

Ingrediente:

 

  • Carnati de porc
  • Carne de vita si de porc
  • Vin alb
  • Suc de rosii
  • Ulei
  • 2 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • Cimbru
  • Sare
  • Piper
  • Foi de dafin
  • Malai
  • Patrunjel
  •  

Mod de preparare:

 

  • Carnea de vita se fasoneaza si se taie suvite subtiri. Se pune intr-o cratita cu putin ulei. Focul trebuie sa fie mai puternic la inceput, iar apoi, cand se incinge bine, se face mai mic.
  • Carnea de porc se fasoneaza si ea, se taie cubulete si se adauga peste carnea de vitel.
  • Carnatii se taie felii si se adauga peste restul ingredientelor. Se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se adauga un pahar de vin si cimbru.
  • Sase catei de usturoi se curata si se toaca marunt
  • Tochitura se lasa la foc mic, apoi se adauga sucul de rosii, usturoiul si o foaie de dafin si se lasa sa scada sosul.
  • Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare si o lingura de malai presarata. Cand fierbe apa, se adauga malaiul in ploaie si se amesteca cu telul.
  • Cand carnea este gata, tochitura se monteaza pe farfurie alaturi de mamaliga. 
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *