Search for content, post, videos

Două rețete cu fructe la grătar

Invitatul “ring”, chef Ștefan Popescu, ne învață că grătarul nu este doar pentru mici și ceafă. Fructele sunt delicioase mâncate ca atare sau în diferite combinații.
Nu doar carnea și legumele sunt delicioase la grătar. Poți obține o garnitură pentru felul principal sau un desert delicios foarte ușor dacă îți pui fructele preferate la grătar – zahărul din ele se caramelizează și rezultatul este de neuitat. Există numeroase fructe pe care le poți pregăti la grătar. În principiu, trebuie să le eviți pe cele care au o cantitate foarte mare de apă (fructele de pădure, de exemplu – excepție face pepenele care are un gust excelent la grătar). Cele mai tari (merele, perele, ananasul) sunt cele mai indicate, pentru că își mențin forma și textura și la temperaturi mai mari. Fructele mai moi (nectarine, prune, mango sau piersici) trebuie făcute cu atenție pentru că dacă sunt lăsate prea mult, devin prea moi. În orice caz, alege cele mai proaspete fructe.
CONTINUAREA AICI.
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *