2 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERClaudia Florentina a participat la evenimentul caritabil Hope for Health Andalusian Gala,...

Claudia Florentina a participat la evenimentul caritabil Hope for Health Andalusian Gala, pentru ajutorarea familiilor bolnave de HIV/SIDA

chilipirul-zilei.ro/
S-a facut remarcata datorita talentului artistic, atat in tara cat si peste hotare. Romanca Claudia Florentina duce cu brio faima romanilor, din punct de vedere creativ, fapt ce i-a si asigurat un loc printre marile personalitati ale lumii. 
La cel mai recent eveniment, Hope for Health Andalusian Gala, organizat de familia Kassas, cu scopul de a sprijini Fundatia Speranta pentru Sanatate, artista a fost alaturi de nume marcante ale tarii noastre, printre care si Printul Paul si Printesa Lia de Romania.
In cadrul galei, s-au donat sume importante de bani pentru ajutorarea familiilor care sufera de HIV/SIDA, din Bucuresti si satele sarace de la perifieria capitalei, alaturi de Mary Veal, cea care a infiintat asociatia si oferit o sansa celor bolnavi. Banii au provenit din vanzarea unor tablouri, pictate de copiii din fundatie. 
Pe langa strangerea de fonduri, seara a fost animata de finalistul show-ului Vocea Romaniei, Adrian Nour si trupa Trio Zamfirescu, finalista Romanii au talent, care au oferit momente muzicale de neuitat, dar si de defilarea de moda a celor de la LouLou Boutique. 
claudia florentina si Andrei klauss_02 claudia florentina si Printul Paul_02 claudia florentina, simona chirila, gior_02 claudia florentina_02

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.