# Beneficiile uleiului de jojoba. Scapi de riduri și de acnee dacă îl folosești > Uleiul de jojoba se exatrage dintr-un arbure arbust și este folosit atât în cosmetică, cât și în tratarea unor afecțiuni interne. Uleiul de jojoba ajută în refacerea tenului afectat de acnee și eli... Publicat: 8 martie 2016, 04:35 · Actualizat: 8 martie 2016, 04:41 · Autor: Gabriela Tănase · Categorie: [BEAUTY](https://lyla.ro/articole/beauty/index.html.md) · Pagina web: https://lyla.ro/beneficiile-uleiului-de-jojoba-scapi-de-riduri-si-de-acnee-daca-il-folosesti/ · Publicație: Lyla.ro **Uleiul de jojoba se exatrage dintr-un arbure arbust și este folosit atât în cosmetică, cât și în tratarea unor afecțiuni interne. Uleiul de jojoba ajută în refacerea tenului afectat de acnee și elimină ridurile de expresie.** **Uleiul de jojoba** poate fi folosit pentru pielea sensibilă, roșiatică, în special primăvara sau toamna, când tenul are de suferit din cauza schimbărilor climatice. O mască cu ulei de jojoba va îmbunătăți epiderma pielii și chiar va face** ridurile fine** să dispară cu timpul. [Continuarea aici](https://elli.ro/2016/03/07/beneficii-ale-uleiului-de-jojoba-scapi-de-riduri-si-de-acnee-daca-il-folosesti/)