Search for content, post, videos

Secretele barbatilor, in functie de culoarea ochilor. Ce vor de fapt de la femei

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si pe buna dreptate. Expresivitatea privirii, dar si culoarea ochilor pot spune multe despre pasiunile, secretele si dorintele unui om.

 

Din acest motiv, o femeie ar trebui sa se uite cu atentie in ochii barbatului care i-a suscitat interesul pentru a putea intui ceea ce o asteapta din partea lui.

 

Barbatii cu ochi albastri

 

Indiferent ca sunt albastru pal sau intens,aceasta culoare a ochilor este asociata cu tineretea si inocenta. Albastrul inchis al ochilor indica un barbat foarte pasional, atat pentru ceea ce e in jurul lui, cat mai ales pentru propria persoana. Pe de alta parte, barbatii cu ochii albastru deschis sunt caracterizati de calm. Oricum ar fi, un lucru este cert: ochii albastri atrag mai mult privirile decat o fac cei caprui, motiv pentru care un barbat cu ochii albastri este obisnuit de mic sa fie centrul atentiei. Din acest motiv au si pretentia sa fie centrul universului femeii iubite si nu numai. Chiar daca este vorba de o relatia mai libera, fara obligatii, un barbat cu ochii albastri o sa vrea ca femeia sa se comporte ca si cum el ar fi pe un piedestal, iar ea acolo sa-l „slujeasca”. Barbatii cu ochii albastri sunt alintati si plin de sine, asa ca vor ca partenera sa-i rasfete si sa le laude capacitatile.

 

Pe de alta parte, ochii albastri mai indica si vivacitate. Din acest motiv barbatii cu aceasta culoare a ochilor sunt mai pasionati de sport decat altii. Adora competitia de orice fel. Iata de ce un cadou perfect pentru un barbat cu ochii albastri poate consta in bilete la un meci sau intr-un joc de strategie.

 

Din punct de vedere al sanatatii, barbatii cu ochii albastri sunt, totusi, mai expusi anumitor riscuri. Pentru ca ochii albastri merg mana in mana cu o piele mai deschisa la culoare, mai sensibila, studiile au dovedit ca exista o incidenta mai mare a cancerului de piele in randul barbatilor cu astfle de ochii decat in randul celor care au ochii caprui sau caprui. Asadar, daca iubitul tau are ochii albastri si implicit pielea mai deschisa la culoare, nu uita sa-l dai cu o crema cu SFP mare cand mergeti la plaja impreuna.

 

Barbatii cu ochi caprui

 

Ochii caprui inspira caldura si incredere. De altfel, mai multe studii au dovedit ca barbatii care au ochii caprui sunt considerati bun parteneri de cuplu, oameni de incredere, sinceri si loiali. Totodata, barbatii cu ochii caprui sunt firi hotarate, perseverente. Toate acestea fac ca ei sa fie bun afaceristi si sa castige mai multi bani decat barbatii cu alte culori de ochi. In acest context, ei au toate motivele sa-si doreasca partenere cu aceleasi trasaturi cu ei, nu neaparat din punct de vedere fizic, ci psihic si emotional. Totusi, exista si un risc. Ei stiu ca inspira incredere si caldura, motiv pentru care se intampla ca uneori sa-si foloseasca aceste atuuri pentru a-si insela partenerele – nu doar din punct de vedere sexual. Din acest motiv, femeile ar trebui sa fie cu mare bagare de seama cand intalnesc un barbat cu ochi caprui „prea” binevoitor.

 

Mai exista o trasatura specifica barbatilor cu ochi caprui, dovedita chiar stiintific. Culoarea maronieindica un nivel de melatonina mai ridicat decat in cazul barbatilor cu ochi albastri. Aceasta substanta din organism este responsabila cu pigmentarea. Asadar, cu cat melatonina este mai mare, cu atat culoarea ochilor este mai inchisa. Dar mai mult, melatonina este responsabila si de reglarea ciclului somn-veghe, mai exact, cat dormim si cat suntem treji. Pentru ca barbatii cu ochii caprui au mai multa melatonina in organism ei sunt dorm, de regula, mai mult. cel putin, pofta lor de somn este mai mare, intampinand adesea probleme cand trebuie sa se trezeasca dimineata.

 

Barbatii cu ochi verzi

 

Aceasta culoare de ochi este mult mai rara decat ochii albastri sau caprui, motiv pentru care barbatii cu ochii albastri sunt considerati mai speciali, mai misteriosi. Faptul ca sunt aparte decat restul ii fac barbati pretentiosi, adesea plini de sine. Ei debordeaza de energie incercand sa se manifeste cat mai evident pentru ca toata lumea sa vada cat de speciali sunt ei. Barbatii cu ochii verzi sunt spontani si au o imaginatie foarte bogata, motiv pentru care multi dintre ei au profesii care necesita creativitate, nefiind tocmai tehnici.

 

In acest context, barbatul cu ochi verzi vrea sa aiba langa el o femeie care sa-i faca fata. Daca i se nazare sa plece in toiul noptii la munte, ea sa vina cu el, spre exemplu. Insa, in acelasi timp, vrea o femeie care, desi incearca sa-i descopere tainele, stie cand sa bata in retragere. Barbatii cu ochii verzi detesta instinctul invaziv al femeilor, la unele mai mic, la altele prea mare.

 

Barbatii cu ochi negri

 

Barbatii cu ochii negri sunt, de fapt, barbati cu ochi caprui al caror corp secreta mai multa melatonina. La ei melatonina este la nivel foarte ridicat, de aceea au, adesea, si pielea masline. cu toate acestea, sunt la fel de rari ca barbatii cu ochii verzi. Rareori vezi un barbat cu ochii de-un negru pur. Cei care au astfel de culoare inchise la ochi sunt considerati la randul lor deosebiti, motiv pentru care asteapta ca femeile sa-i trateze ca atare. Insa se bucura si de increderea si caldura oferita de regula de ochi mai inchisi la culoare, cum este cazul capruiului. Sunt, de fapt, o combinatie foarte reusita intre cei cu ochii verzi si caprui, caci au spontaneitatea si distinctia specifica celor cu o culoare rare a ochilor, dar sunt calzi si tandri pentru cei cu ochi caprui, mai des intalniti. In materie de femei, sunt partenerii ideali! Motivul: spontaneitatea si vivacitatea lor tine departe relatia de monotonie, iar caldura si increderea pe care o inspira fac ca relatia sa aiba mari sanse de a fi de durata. Totusi, pentru a intelege acest dualism, este nevoie de o femeie receptiva, inteligenta – si exact in astfel de femei sunt in cautare barbatii cu ochii negri.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *