Search for content, post, videos

Nu te marita cu tipul bogat!

5 motive pentru care tipul bogat poate sa nu fie cea mai buna alegere.

1. Este predispus la infidelitate

Nimeni nu o sa uite prea curand aventurile lui Tiger Woods sau ale altor celebritati. Ideea este ca studiile au demonstrat ca exista o legatura intre infidelitate si venitul lunar; astfel, barbatii cu salarii mari sunt mai predispusi sa-si insele sotiile.

Barbatii care castiga mai putin sunt mai dependenti de partenera lor, deci exista mai putine sanse ca sa faca ceva gresit care sa pericliteze relatia.

2. Este greu de multumit

Avantajul sa ai o functie bine platita este ca esti mereu invitat la petreceri simandicoase… unde exista zeci de femei atragatoare si iesite la vanatoare de barbati cu situatie financiara buna. Iar in asta consta pericolul.

Barbatii pun semn de egalitate intre bani si putere si considera ca asta le atrage pe femei. Bineinteles, intotdeauna vor fi femei care sa-i dea tarcoale prietenului tau, asteptand ocazia potrivita pentru a-l "prinde".

De asemenea, greselile sau defectele tale i se par prietenului tau catastrofale si impardonabile. De aceea nu va ezita sa te critice si sa fie nemultumit de tine, stiind ca oricand si cu foarte mare usurinta poate gasi o alta femeie.

3. Nu este asa de bun la pat

Inainte sa faci pasul cel mare cu Domnul Bani, ai face bine sa fii pregatita pentru o viata sexuala nu chiar asa de satisfacatoare. Nu visa la orgasme multiple sau sex salbatic pentru ca timpul nu este de partea ta.

Banii pot cumpara orice, dar nu si timpul necesar pentru intimitatea in cuplu sau pentru o viata sexuala buna.

Cuplurile care doresc sa faca o cariera tind sa sacrifice din timpul alocat partenerului, iar asta duce la dificultati de comunicare sau lipsa unei conexiuni mai profunde.

4. Si din nou lipsa timpului…

…care il face sa uite de ziua ta, sa anuleze in ultima clipa excursia pe care o planuiati de foarte mult timp sau sa ajung enervant de tarziu la intalniri.

Poate cadourile pe care ti le face in semn de "imi pare rau" iti aduc mare satisfactie, dar gandeste-te daca asta este ceea ce vrei cu adevarat.

Ce faci in situatia in care ai nevoie urgenta de el, iar el nu iti poate fi alaturi? Pune-te in situatia in care ai o problema medicala(sa zicem ca ai intrat in travaliu si te pregatesti sa aduci pe lume primul vostru copil), iar el este la sute de kilometri departare, la o intalnire care nu poate fi contramandata. Oricate cadouri ti-ar face dupa, nu il vei putea ierta niciodata.

5. Poti ajunge sclava lui

Din moment ce el este cel care aduce banii in casa, se va astepta ca tu sa-i urmezi ordinele cu strictete. In scurt timp, din iubita sau sotie vei deveni un fel de angajata, menita sa duca la bun sfarsit diverse treburi pentru a-si dobandi rasplata in bani.

De asemenea, nu ii vei putea reprosa nimic, intrucat exista sanse sa-ti replice sec: "Daca nu-ti convine, esti libera sa pleci." In concluzie, ia in considerare toti acesti factori inainte sa zici "Da" alaturi de un milionar.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *