Search for content, post, videos

Barbatii ar dori sa stie aceste lucruri! De ce se comporta femeile ciudat in aceste situatii?

Multi babrati ar dori sa stie o serie de lucruri legate de comportamentul femeilor. Este vorba despre „varfuri” negative acomportamentale care apar in momente mai putin normale, din punctul de vedere al barbatilor.
Felul in care femeile se comporta de multe ori in aceste momente devine o enigma de cele mai multe ori pentru barbati, iar acest lucru duce cu siguranta la divergente care pot degenera total.
Insa, cu siguranta numai o femeie ar putea explica de ce se comporta asa cum se comporta in aceste situatii.

Asadar, iata ce ar dori sa stie barbatii, cu privire la comportamentul ciudat al femeilor, in unele situaii.

Nu am gasit cu ce sa ma imbrac

Dintre toate ciudateniile si motivele absurde pe care unele femei le pot gasi, acesta mi se pare unul dintre cele mai ilogice. Aparent, singura explicatie pare a fi cea potrivit careia, domnisoara in cauza incearca sa ne demonstreze ca proasta dispozitie si rautatea pot aparea din senin, fara motiv si fara niciun semn prealabil.

E ziua mea, sunt stresata

Nu am inteles niciodata de ce se simt femeile atat de coplesite de o banala zi de nastere. Cu cateva zile inainte se citeste stresul pe fata lor, se comporta ciudat pentru ca in cele din urma, sa piarda intreaga aniversare cu vaicareli, lacrimi si isterii. Nu e o regula universala dar, sunt destule reprezentante ale sexului frumos care se pot lauda cu astfel de probleme.

Imi era foame

Ceva se intampla cu femeile atunci cand le este foame. Se transforma imediat din printese in capcauni gata sa te inhate pe de-a-ntregul. Am intalnit de-a lungul vietii multe femei care au acest dar, de a se schimba complet in astfel de situatii. Ceea ce ramane insa greu de explicat este faptul ca, desi nivelul de energie este scazut si buna functionare a organismului este impedicata in caz de foame, unele femei isi gasesc totusi resurse pentru a se enerva.

Sunt obosita

Din anumite motive, multe femei atunci cand sunt obosite, sau cand cel putin folosesc acest pretext, gasesc orice spunem noi barbatii enervant, plictisitor. Mai mult, orice gluma am face, daca nu este catalogata automat drept aroganta sau rautate, cel putin nu are nici un efect. Care o fi explicatia?

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *