Search for content, post, videos

Tunsori usor de intretinut

Multe dintre noi sunt coplesite de volumul de munca mare pe care trebuie sa il depunem zilnic. Fie ca este vorba de job sau ca este pur si simplu vorba de mentinerea intregii case si a familiei, multe dintre femeile din ziua de azi isi dau seama ca nu mai au timp pentru ele.

Astfel ajungem, uneori, sa ne neglijam si sa nu mai fim multumite de felul in care aratam. Si de ce sa nu recunoastem, de multe ori acest lucru duce la disparitia armoniei in cuplu.

Pentru a depasi aceste neplaceri este nevoie sa ne folosim de o serie de trucuri care sa ne mentina frumusetea naturala si care sa nu ne fure prea mult timp din programul zilnic.

Si cum cel mai important lucru pentru o femeie, cand vine vorba de aspectul personal, este parul ei, va anuntam ca exista o serie de tunsori usor de intretinut care va vor scoate in evidenta trasaturile feminine si care nu necesita foarte multa ingrijire.

Fie ca preferati tunsori pentru parul scurt sau tunsori pentru parul lung, fie ca preferati tunsori pentru parul ondulat sau pentru parul drept, in oricare din aceste cazuri exista cateva coafuri atat de usor de ingrijit incat ar fi pacat sa nu le incercat.

Asadar, femeile care poarta parul scurt pot renunta la grija ca sunt zilnic ciufuluite daca adopta unele tunsori bob. Aceste tunsori sunt in primul rand destinate femilor cu parul drept si sunt usor de intretinut pentru ca, odata ce a fost obtinuta forma de bob, aceasta nu se mai strica.

Totodata, femeile cu parul scurt pot adopta si tunsori pixie sau foarte scurte, in cazul in care au parul ondulat. Aceste tunsori arata incredibil aproape in orice conditie.

Femeile care prefera modele de tunsori pentru parul lung au de ales si ele dintr-o varianta bogata de coafuri. In primul rand, pot alege modele de tunsori cu breton, care practic sunt tunsori bob dar pentru parul lung. Sunt foarte usor de ingrijit si nu necesita decat o pieptanare dimineata.

Femeile cu parul lung si ondulat se bucura de cea mai usoara cale de a obtine o tunsoare usor de intretinut. Ele nu au nevoie decat sa isi lase bulcele sa cada linistite peste umeri si vor obtine mereu imaginea pe care o doresc.
Pentru un efect mai mare, parul ondulat poate fi domolit cu un pic de apa cu zahar si lasat sa se prelinga peste un umar.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *