Search for content, post, videos

Tunsori par scurt femei

Dintotdeauna am visat la coafuri si frizuri nemaipomenite, care sa fie in acelasi timp in acord cu moda dar sa fie si unice si deosebite.

Am invatat insa ca o coafura nu este intotdeauna necesara si ca vizita la stilist poate fi inlocuita de multe ori cu succes de o vizita la un frizer.

Si chiar daca ti se pare ca parul scurt este aproape imposibil de aranjat si nu lasa pre amulte optiuni stilistice, nu e asa. Fie ca este vorba de tunsori pentru femei cu fata rotunda, patrata sau ovala, aceste tunsori va vor intineri si va vor face sa va simtiti mult mai sexy.

Lyla.ro iti vine in ajutor si iti ofera in cele ce urmeaza o mica galerie cu tunsori par scurt femei din care sa-ti alegi stilul preferat. Sunt toate frizuri alese deja de vedete din lumea filmului sau a muzicii care suntem siguri te vor inspira si ispiti.

Catalog tunsori si coafuri par scurt femei

 

<

4 comments

 • <cite itemprop="author">Ioana</cite>

  Foarte frumos catalogul tunsori ok

 • <cite itemprop="author">monica</cite>

  vreau coafiuri cu parul scurt

 • <cite itemprop="author">fanezzzzz</cite>

  Toate aceste coafuri sunt superbe. De fiecare data m-am gandit ca feminitatea este sinonima cu parul lung. Mi-a fost frica sa ma tund, insa cand vad toate aceste coafuri chiar ma gandesc serios ca a venit vremea pentru o schimbare radicala. Sper sa nu constat dupa aia ca m-am inselat si ca am luat o decizie gresita:)

 • <cite itemprop="author">monica</cite>

  Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: mijadan72@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *