Search for content, post, videos

Coafuri spic

Impletiturile netede pe parul texturat fie de spuma, fie de fixativ dau nastere unor spicuri foarte reusite, posibil de realizat pe toate tipurile de tunsori. 

Fie ca alegeti sa va faceti o coada de peste ce consta intr-o impletitura din doua suvite, fie o coada pe o parte din impletitura din trei suvite, fie o impletitura dublă sau din cinci suvite, gasiti mai jos sapte tipuri de coafuri spic pentru oricare dintre tunsorile dupa formele fetei.
Si pentru ca aceste coafuri cu impletituri se potrivesc pentru orice fel de ocazie, ar fi bine sa le incercati cat de des, mai ales ca se preteaza foarte bine pentru acest sezon.
Dupa ce analizati imaginile, puteti sa incercati chiar voi insiva sa ajungeti la o astfel de coafura, urmand intructiunile prezentate in videoclipul ajutator din partea de jos a paginii.
VIDEO

coafuri spic

Impletiturile neteda pe parul texturat fie de spuma, fie de fixativ dar nastere unor spicuri foarte reusite, posibil de realizat pe toate tipurile de tunsori.

Fie ca alegeti sa va faceti o coada de peste ce consta intr-o impletitura din doua suvite, fie o coada pe o parte din impletitura din trei suvite, fie o impletitura dublă sau din cinci suvite, gasiti mai jos sapte tipuri de coafuri cu spic pentru oricare dintre formele fetei.


How to French Braid Hair — powered by ehow
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *