Search for content, post, videos

Sase moduri de a-ti sustine relatia de cuplu

1. Petreceti mai mult timp doar voi doi!

Este aproape imposibil sa faceti un program de vizitare, este chiar periculos de fapt, dar orice moment liber pe care il prindeti, fie ca este vorba de 30 de minute pauza de masa, fie ca este vorba de 30 de minute inainte de culcare, profitati de el. Cel putin o data pe saptamana iesiti doar voi doi in oras, fara copii, fara familie, fara prieteni.

2. Faceti-va planuri de familia!

Organizati-va iesiri in aer liber, petreceri de familie sau concedii dupa cum va doriti voi sa fie, nu dupa cum se cuvine sa fie. Cand doi oameni se gandesc la viitor apare senzatia de incredere pe termen lung atat in fiecare in parte, cat si in cuplu.

3. Spuneti ceea ce va doriti!

Nimeni nu are un bol de cristal care sa stie exact ceea ce-si doreste partenerul, iar dupa 10-12 ore de stat plecat de acasa, cu treaba, exista sanse mari ca micile sugestii de tipul – Mi-e pofta de nachos cu branza de la cinema – sa nu fie intelese din cauza oboselii adunate pe timpul zilei. Asadar, nu va sfiiti sa spuneti clar si raspicat ceea ce va doriti, dar nici sa va intrebati partenerul care sunt dorintele lui.

4. Vorbiti de sentimentele voastre!

Exista si riscul ca unul dintre parteneri sa se simta exclus din viata de familie pentru ca programul de munca nu ii permite sa stea cu cei dragi. Astfel, pierde multe din momentele importante din viata copilului. Micutul poate rosti primul cuvant cand el sau ea este intr-o sedinta de serviciu in care este prezentat un raport care, de fapt, nici macar nu conteaza pentru sine. In astfel de situatii, niciunul dintre parteneri nu trebuie sa presupuna ca celalalt stie ce simte. Asadar, puneti punctul pe i si spuneti ce va framanta, dar si ce va bucura.

5. Vorbiti si de bani, dar facandu-va un buget cat se poate de realistic cu venituri si cheltuieli!

6. Nu uitati sa radeti impreuna!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *