Search for content, post, videos

Locuri HOT unde sa faci dragoste ( Piscina )

Plictisiti de aceleasi locuri in care faceti dragoste ? Vreti sa incercati ceva nou si imaginatia nu va ajuta ? Nu-i nimic, va ajutam noi si va prezentam 7 locuri numai bune o partida de amor.

Piscina 

Piscinele pe langa latura lor practica sunt si un mod grozav pentru a savura sexul intr-o maniera complet noua. De fapt de la pat la piscina este cale foarte lunga. Amandoi sunteti scufundati in apa (de cele mai multe ori rece), trebuie sa va miscati pentru a ramane la suprafata dar pe de alta parte aveti si o mai mare libertate de miscare.

Nu trebuie sa va speriati de apa racoroasa. Mai degraba ar fi bine sa va aventurati la o partida de sex in piscina intr-o zi calda de vara. Veti descoperi repede ca starea de nuditate combinata cu mediul complet nou va va excita incredibil de mult.

Piscina este locul in care fanteziile cele mai nebunesti pot prinde viata. Faptul ca amandoi plutiti in apa va permite sa incercati pozitii sexuale care in orice alt mediu ar fi fost imposibile.

Evident exista si riscul innecului asa ca niciodata nu iti forta partenerul sa stea sub apa mai mult decat vrea si poate si aveti grija amandoi sa iesiti din cand in cand la suprafata pentru a lua cate o gura de aer.

Contrar credintelor populare, apa nu este tocmai un bun lubrifiant, ba chiar din contra, asa ca nu ar fi rau ca inainte de a sari in apa sa va ungeti reciproc cu putin lubrifiant adaptat nebuniilor ce urmeaza sa le faceti.

De asemenea sexul in apa putin adanca va fi complet diferit de cel in apa adanca asa ca nu va sfiiti sa experimentati, evident in limitele voastre fizice.

O tehnica deosebit de dificila dar extrem de intensa in ceea ce priveste senzatiile obtinute este aceea a penetrarii in cadere libera, sau cu alte cuvinte penetrarea se produce fara ca vreunul dintre parteneri sa aiba vreo parte a corpului sprijinita de peretii piscinei, senzatiile combinate, de cadere libera si cea produsa de actul sexual in sine fiind cu adevarat unice si pe masura efortului

Pe de alta parte, daca sexul are loc in partea mai putin adanca a piscinei, pozitiile clasice vor fi favorite, insa cu siguranta veti gasi mici variatiuni incitante.

Spre exemplu, barbatul poate sta sprijinit de marginea piscinei penetrandu-si partenera ce va face pluta pe spate, sprijinindu-si picioarele de pieptul sau. Pentru mai mult suport barbatul poate sa isi tina mainile sub spatele ei.

Un alt set de pozitii presupun ca barbatul sa stea asezat pe treptele piscinei in timp ce partenera sa i se aseaza in poala lasandu-se penetrata. Iar aici exista doua posibilitati: fie femeia isi imbratiseaza partenerul punandu-si mainile pe dupa gatul sau, fie alege sa stea cu fata la partener, lasandu-se totusi imbratisata de acesta.

 

 Alte locuri hot: Fa dragoste in avion, sau fa dragoste in masina.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *