Search for content, post, videos

Locuri Hot unde sa faci dragoste ( Masina )

 

Una dintre cele mai raspandite cauze ale accidentelor la volan este adormitul soferului la volan. Insa nimic nu va tine un sofer mai treaz de-a lungul unei calatorii lungi decat putina actiune in pauzele de condus.

Nu uita ca mereu vor trece masini pe langa voi. Gandeste-te cat de excitant este sa faci asa ceva cu riscul de a fi prins sau vazut. Cu atata trafic in zona este imposibil ca cineva sa nu se prinda ce faceti voi acolo.

Cu putin sex in pauzele de condus se poate face si o economie de bani serioasa la bauturi energizante scumpe. Nu numai ca orgasmele tin o tensiune arteriala buna dar de asemenea stimuleaza secretia de adrenalina ajutand chiar si cel mai obosit sofer sa conduca bine si atent.

Apoi, 12 ore petrecute numai in masina pot fi foarte plictisitoare. Si cum nimic nu este mai excitant decat putin preludiu sexual, calatoria poate deveni chiar placuta.

Condusul pe distante mari cere multa concentrare si putere de observatie din partea soferului asa ca joaca cu tenta sexuala este interzisa pe timpul condusului

Din cauza spatiului limitat din autovehicul si a riscurilor ce pot aparea (mai ales in miscare, actiunea ar trebui sa se limiteze strict la preludiu.

Ca si sofer ai o mana libera pentru a atinge si explora in jur. Doar ai grija sa iti tii ochii pe drum

Ca si pasager, ai la dispozitie ambele maini cu care poti explora in jur, in special atunci cand vine vorba de explorat trupul partenerului tau. Sexul oral este de asemenea o optiune, dar e nevoie de ceva mai multa atentie. Tine minte sa nu intrii in campul vizual al soferului si sa nu interferezi cu directia sau alte minunatii de pe bord.

Suplimentar, ar fi bine sa alegi o coloana sonora adecvata Nu uitati ca dragostea fara zgomot nu prea exista si ca nu vreti sa deranjati pe nimeni.

Daca totusi vreti sa faceti sex aveti grija sa nu opriti in vreo intersectie ci mai degraba pe un drum secundar si daca simtiti ca lucrurile se incing treceti pe bancheta din spate si rezolvati problema.

 

Alte locuri hot: fa dragoste la biblioteca, fa dragoste in avion sau fa dragoste la plaja.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *