Search for content, post, videos

Locuri Hot unde sa faci dragoste ( Avion )

 

Intodeauna a exista o fantezie in randul multor oameni legata de sexul in avion. Totusi pentru cei care chiar au calatorit cu avionul, nu mai este nici un secret ca micuta toaleta este departe de a fi suficient de spatioasa pentru o singura persoana, barem pentru doua.

Deci, sexul in avion tinde sa devina mai degraba o performanta ce se doreste a fi atinsa decat o placere in sine. Totusi, pentru un cuplu care doreste sa adauge putina intensitate sexuala unui zbor altfel plictisitor.

Ce-I drept nu are cine stie ce farmec sa faci sex intr-o camera ceva mai mica decat caseta de bijuterii a bunicii, totusi, unele studii au relevat ca orgasmele petrecute la mare inaltime (10.000 m) sunt extrem de intense.

Oricum inafara de a va lauda ca ati facut-o in avion, nu prea mai e mare lucru de spus

Intotdeauna exista riscul de a fi prins iar companiile aeriene nu sunt cunoscute ca fiind indulgente cu cei care abuzeaza de serviciile lor

Datorita spatiului mic e aproape imposibil sa nu faceti zgomot deoarece lovitul de usa si peretii cabinei de toaleta sunt inerente

Prima smecherie e cum sa faceti sa intrati amandoi in toaleta. E bine sa va ridicati de la locurile voastre si sa va indreptati spre toaleta intr-un mod cat mai discret, fara discutii inutile si fara gesturi ce pot trezi suspiciuni.

Va trebui sa intrati in toaleta macar la trei minute distanta unul de celalalt iar cel care va intra al doilea, odata ajuns in fata toaletei va trebui sa semnalizeze celui deja aflat inauntru ca nu exista nici o insotitoare de bord in zona si sa deschida usa.

Odata amandoi inauntru, cea mai simpla pozitie este aceea in care barbatul se aseaza pe capacul de la toaleta iar partenera sa se aseaza in poala acestuia lasandu-se penetrata cu spatele la el si cu mainile sprijinite de usa

La iesire se foloseste metoda de intrare, cu macar 3 minute distanta intre voi pentru a fi siguri ca nu va depisteaza nimeni.

Iar daca sunteti prinsi? Cel mai simplu este sa rositi si sa pretindeti (in gluma) cum ca ati crezut ca este o cabina foto.

 

Alte locuri hot: fa dragoste in biblioteca, fa dragoste in masina sau la piscina.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *