Search for content, post, videos

Locuri Hot de facut dragoste ( In biblioteca )

Partea cea mai buna la bibliotecile publice este ca sunt mari…foarte mari, adevarate labirinte in unele cazuri, un loc perfect pentru un cuplu pus pe nebunii. Ce ar fi daca ati duce studiul la un nou nivel si ati face din sectiunea de ihtiologie propriul vostru coltisor de nebuneli.

Studiul nu mai trebuie sa fie plictisitor. S-a demonstrat stiintific faptul ca creierul uman poate ramane concentrat pe un subiect numai 40-60 de minute fara pauza, asa ca pauzele luate intre repreizele de studiu poate fi incredibil de util. Ce mai, strecuratul intr-un colt mai intunecat pentru “una mica” poate fi solutia salvatoare pentru un examen ce trebuie neaparat luat

Un alt factor incitant este ca totusi biblioteca este un loc public iar sansele sa fiti prinsi cresc in consecinta.

Sexul printre carti nu este tocmai usor dar cu siguranta veti descoperi noi pozitii sexuale, cele mai multe la verticala, evident. Iar ceea ce este si mai bine este ca in genere pozitiile sexuale verticale va vor permite sa fugiti mai repede daca se va apropia cineva.

Bibliotecile publice sunt locuri pline de liniste si nimic nu va atrage mai mult atentia decat niste gemete de placere venind din dreptul sectiunii Monitorul Oficial.

A fi prinsi in flagrant dansand “tango” poate avea ca si consecinte pierderea dreptului de a mai intra vreodata in biblioteca sau si mai rau eventuale acuzatii legale de expunere indecenta.

Sexul in biblioteca cere un singur lucru: PLANIFICARE. Cercetati intai locul si alegeti cel mai retras loc cu putinta.

Incercati sa nu mergeti mereu in acelasi loc. Comiteti-o de fiecare data langa alt raft, pana veti acoperi tot alfabetul.

Un alt aspect important este vestimentatia. El ar trebui sa poarte pantaloni cu fermoar si boxeri pentru un accesa usor. Ea ar trebui sa aleaga mai degraba o fusta scurta, eventual fara lenjerie intima.

Nu in ultimul rand, trebuie sa va amintiti mereu ca sunetele circula cel mai usor in spatiile pline de liniste, cum ar fi…da, ati ghicit: BIBLIOTECILE, asa ca amandoi ar trebui sa fiti cat mai silentiosi cu putiinta.

Alte locuri hot: fa dragoste in avion, fa dragoste acasa la parinti sau fa dragoste la piscina.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *