Search for content, post, videos

Nu ai fi crezut asta in veci! Cum iti dai seama ca vrei sa inchei o relatie

Desi este dificil, in unele relatii femeile se confrunta cu momente de negare interna care le opresc sa mearga inainte.

Din simplul motiv ca au gasit unul din lucrurile pe care l-au cautat toata viata la un barbat, unele femei uita de ele insele si aleg sa ramana alaturi de acel om desi poate nu mai doresc acest lucru.

Pentru a ne da seama daca si noi suntem in aceeasi situatie, trebuie sa urmarim o serie de semne care denota acest lucru. Foarte important este insa sa fim cat se poate de realisete si sincere cu noi insine daca vrem cu adevarat sa realizam unde ne este sufletul.

Asadar, analiza se realizeaza in felul urmator:

Daca ai momente in care visezi viitorul indepartat iar subconstientul tau nu te plaseaza langa presupusa persoana iubita, inseamna ca fiinta ta nu accepta aceapersoana pe termen lung. Spre binele amandurora ar trebui sa rupi relatia cat mai repede.

Daca te gandesti des la trecut inseamna ca prezentul nu iti da nimic din ceea ce iti doresti. Iar daca fostul reprezinta un etalon si pare mai bun decat actualul iubit, ar fi cazul sa inchei relatia.

Daca nu mai faceti des sex, inseamna ca ti-ai pierdut interesul fata de corpul sau. Acest lucru il va afecta foarte mult si ii va stirbi increderea in sine. Este posibil sa ajunga sa te insele, insa pentru a evita acest lucru este mai bine sa pui punct.

Daca petreceti mai mult timp cu prietenii decat impreuna inseamna ca fiecare cauta fara sa stie pe altcineva.

Daca nu vorbiti deloc despre planurile de viitor este clar ca nu va doriti un viitor impreuna.

Uite ce femei evita barbatii! Te afli printre ele?

Greseli mari pe care le fac femeile in dormitor

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *