Relatii

Barbatii care citesc asta ar putea fi mai mult decat contrariati! 7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific

officebusywoman1

Potrivit studiilor realizate la nivel mondial, femeile au avanatj asupra barbatilor cand vine vorba despre o serie de lucruri la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Asadar, iata care sunt cele 7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific. 

1. Evoluam mai frumos.

Ultimele studii de specialitate releva faptul ca femeile devin din ce in ce mai frumoase ca urmare a evolutiei naturale, in vreme ce barbatii raman la fel. Un test efectuat pe 2000 de oameni pe parcursul a 40 de ani ne spune ca femeile atractive au cu 16% mai multe sanse de a avea copii decat cele comune iar oamenii frumosi au cu 36% mai multe sanse de a avea ca prim nascut o fata. Toate acele fete frumoase reprezinta sanse la mult mai multe femei frumoase decat in generatiile trecute.

2. Supravietuim mai des accidentelor de masina.

Trist dar adevarat, barbatii au cu 77% mai multe sanse de a muri intr-un accident rutier decat femeile se arata intr-un studiu facut de universitatea Carnegie Mellon din Statele Unite. Iubitii ar trebui sa ne multumeasca de fiecare data atunci cand ii batem la cap cu privire la centura de siguranta.

3. Suntem mult mai bune in a gasi alinare.

Potrivit unui studiu psihologic efectuat pe un esantion reprezentativ de 2000 de oameni, femeile sunt mult mai predispuse sa isi discute problemele si sa incerce sa le rezolve astfel. Nu mai putin de 50% din femeile chestionate s-au declarat disponibile de a discuta cu prietenii despre problemele lor personale, spre deosebire de barbati, care s-au declarat dispusi in a gasi rezolvari astfel intr-o proportie de doar 29%.

4. Ne adaptam mai bine recesiunii economice.

Numai in Statele Unite, tara in care a inceput si criza financiara globala, in ultimii 3 ani, peste 80% dintre cei disponibilizati au fost barbati. Asta probabil si pentru ca domeniile de activitate in care lucrau predominant barbati au fost lovite cel mai puternic.

5. Absolvim facultatile mai des.

Numarul de studenti este impartit oarecum egal la nivel mondial, intre femei si barbati, cu un mic plus pentru femei. Cu toate acestea, nu barbatii sunt cei mai predispusi la a termina studiile si a obtine licenta. O spun datele statistice din mai multe tari dezvoltate ale lumii…

6. Ne hranim mai sanatos.

Orice date statistice am aduna din orice parte ca globului, rezultatele ar fi similare: in vreme ce barbatii nu se dau in laturi niciodata de la pizza, fast food si fripturi, femeile sunt mult mai susceptibile in a se hrani cu legume, fructe si alte vegetale.

7. Traim mai mult.

Desi speranta de viata variaza in functie de o gramada de factori economici si sociali, o singura constanta ramane neschimbata: femeile traiesc cu pana la 10 ani mai mult decat barbatii, in medie

Facebook Comments

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Dorin-Marcel Mistode -

  Foarte multi oameni s-au convins de
  seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta!
  Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam
  urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.
  Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se
  lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem
  seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de
  viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la
  adresa de email:dorinmis49@yahoo.com

 2. Vio Relu -

  Munca de acasa, in fata calculatorului, cerem seriozitate.

  Pentru mai multe informatii, contactati adresa
  viorel70m1@yahoo.ro cu unul dintre codurile urmatoare:

  -“info” pentru cei care au rabdare si vor sa-si construiasca ceva solid, cu rasplata mai mare in viitor (intr-un an, maxim 2);
  -“detalii” pentru cei care doresc rezultate palpabile in timp mai scurt (in cursul unui singur an);
  -“voip” pentru cei care vorbesc mult la telefon si doresc un surplus la veniturile proprii.

  Orice alegeti, e de viitor si realizabil cu putine resurse financiare si de
  timp.

  Astept mesajul dumneavoastra.