Search for content, post, videos

Modele pantofi 2013

Cele mai tari colectii de la New York Fashion Week, pentru primavara 2013. 

Evenimentul anului in materie de moda, New York Fashion Week, a scos la iveala tendintele pentru 2013 in materie de moda.

Daca la capitolul imbracaminte lucrurile par sa fie destul de clare, majoritatea creatorilor de moda axandu-se pe un aspect cat mai feminin pentru 2013, la capitolul pantofi lucrurile au evoluat intr-o cu totul alta directie.

Astfel, se pare ca in 2013 femeile sunt incurajate sa fie cat mai deschise la minte in legatura cu pantofii alesti.

Pentru primavara 2013 sunt propuse modele de pantofi sexy cu toc inalt, diferite tipuri de sandale si pantofi cu toc gros care scot in evidenta gamba unei femei.

Creatori precum Alexander Wang, Diane Von Furstenberg, Peter Som, Jason Wu, Prabal Gurung, Suno, Victoria Beckham, Thakoon, Altuzarra si Kate Spade au pus in scena modele fabuloase de pantofi pentru primavara 2013.

Alexander Wang

Diane Von Furstenberg

Peter Som

Jason Wu

Prabal Gurung

Suno

Thakoon

Altuzarra

 Kate Spade

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">florentina</cite>

    buna sunt florentina modelele astea sun foarte dragute

  • […]   In urma unui studiu, cercetatorii au constatat ca miscarea trupului – inclusiv cea a pelvisului, a coapselor, a picioarele si a umerilor – se schimba in momentul in care ne suim pe tocuri. Un corp pe tocuri se misca mai feminin si mai senzual, motiv pentru care nu este de mirare ca barbatii considera femeile care poarta incaltari inalte mai atragatoare decat cele care opteaza pentru pantofi plati. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *