Search for content, post, videos

Accesorii toamna iarna

 

Femeile trebuie sa puna mereu accentul pe accesoriile pe care le poarta pentru ca acestea pot salva o tinuta sau din contra o pot strica.

Stilul accesoriilor se schimba de la sezon la sezon de aceea e necesar sa stii ce accesoriinu trebuie sa iti lipseasca din garderoba.

Pantofi de toamna-iarna
La capitolul pantofiafla ca la mare cautare sunt cizmele. Poti alege dintr-o varietate de stiluri si culori penturu a se potrivi tinutei tale. Poti alege pentru cizme scurte sau lungi peste genunchi.
Sezonul acesta se poarta cizmele cu toc sau fara si cele cu platforma. Alege nuante de bej, maro si nu uita de non culori. In privinta botinelor alegele cu catarame si siret.

cizme iarna

Accesoride par pentru toamna-iarna
In acest domeniu intra palariile si caciulile care iti vor tine de cald in sezonul rece. Alege caciuli tricotate sau de blana pentru iernile friguroase si palariile militaresti si masculine pentru toamna.

accesoriu parcaciula 2010
Genti de toamna-iarna
Sezonul acesta vine cu o varietate de modele si croieli pentru a iti alege geanta perfecta. Fie ca preferi gentile clasice sau cele nonconventionale cu siguranta iti vei gasi geanta perfecta pentru sezonul rece.
Poti alege genti de piele, de blana, genti cu tinte sau genti de postas pentru a iti defini tinuta.

blanagentuta

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *