Search for content, post, videos

Machiajul care mareste ochii

Femeile cu ochii mici isi doresc de cele mai multe ori sa reuseasca intr-un fel sau altul sa ii scoata in evidenta, din cauza trend-ului din ultimiii ani potrivit caruia ochii mari sunt la moda.

Si tocmai pentru a realiza acest lucru, stilistii, convinsi ca machiajul perfect in functie de forma ochilor poate fi obtinut, au developat o serie de metode care sa va ajute sa dati impresia ca aveti ochi mari, prin intermediul machiajului. 

Asadar, pe langa machiajul potrivit pentru ochii mici, exista si o serie de alte lucruri pe care le putem face pentru a ne scoate in evidenta ochii.

In primul rand, trebuie sa ne axam pe gene. Astfel, putem folosi linistite un clestisor de gene pentru a realiza bine curba de sus a acestora. Curband genele in sus vom obtine un efect de deschidere a ochilor.

Folosirea clestisorului este indicata mai ales dupa ce am folosit mascara sau pentru a deschide ochii in cazul machiajului smokey eyes.

Genele de jos este indicat sa le lasati in pace. Nu aplicati mascara pentru ca astfel genele superioare vor ioesi in evidenta si vor da impresia unui contur inalt al ochilor.
Totodata, este indicata folosirea fardului alb. Indiferent de culoarea ochilor, fardul alb aplicat in coltul intern al ochiului, la imbinarea dintre cele doua pleoape, ca da impresia ca ochii se lumineaza si ca albul ochiului iese oarecum in evidenta.

Pe langa aceste lucruri, nu uita sa iti pensezi sprancenele. Sprancenele subtiri iti vor conferi o deschidere mai mare a globului ocular pe care te vei putea baza pentru a da impresia ca ai ochii mari.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *