Search for content, post, videos

Modele tatuaje femei

Multe dintre noi au fost fascinate la un moment dat de arta tatuajelor. Cunoscuta si sub denumirea de body painting, arta tatuajelor este cu adevarat un trend in zilele noastre.

Fie ca este borba de tatuaje lombare, pe gat, pe corp, pe sani, pe glezne sau incheieturi, aceste opere de arta pot sa aduca un plus aspectului nostru, daca sunt facute cu indemanare.

Tatuajele nu sunt destinate numai femeilor tinere. Astfel, daca tatuajul pe care il doresti are o insemnatate, poti sa ti-l faci la orice varsta. De exemplu, in cazul tatuajelor chinezesti, este de ajuns sa iti imprimi pe corp un simbol care sa te reprezinte.

CITESTE SI

Tatuaje vedete

Alegeri indraznete pentru fete: Tatuaje

In cele ce urmeaza va vom prezenta unele dintre cele mai la moda tatuaje in speranta ca ne veti spune care va place cel mai mult si pe care ati dori sa vi-l imprimati pe corp.

Atentie: Este indicat ca cele din voi care nu au un tatuaj sa inceapa cu o lucrare mica, pentru a intelege daca suporta durerea. Totodata, ar fi bine sa stiti ca tatuajele se platesc la centimetru patrat. Majoritatea preturilor pornesc de la 50 de lei pe centimetru patrat si bariaza in functie de marimea tatuajelor.

Tatuaje pe spate

Tatuajele pe spate sunt indicate celor care au deja experienta in desenarea corpului lor

Tatuaj aripi

Tatuaj aripi

 

Tatuaj chinezesc

Tatuaj chinezesc

 

Tatuaj fluturi spate

Tatuajul fluturi

FOTOGALERIE
[nggallery id=31]

Tatuaje pe glezne

Tatuajele pe glezne sunt unele dintre cele mai apreciate tatuaje. Multe femei opteaza pentru ele tocmai pentru ca isi doresc tatuaje pe incheieturi iar glezna si laba piciorului sunt unele dintre locurile cele mai bune pentru un astfel de tatuaj.

Tatuaj glezna

Tatuaj picior

Tatuaje pe gat

Cele mai des intalnite modele sunt tatuajele cu fluturi pentru gat. Se mai folosesc si tatuajele cu trandafiri pentru ca exprima delicatete.

 

Tatuaj ceafa

Tatuaj ceafa

Tatuaj trandafir gat

Tatuaj trandafir gat

Tatuaje abdomen

Tatuajele pe abdomen sunt destul de dureroase, la fel ca si cele pe spate. Insa sunt de mare efect!

 

Tatuaje abdomen

Tatuaje abdomen

Tatuaje fese

Tatuajele pe fese sunt de obicei mici si caracterizeaza femeile puternice.

 

tatuaje fese

Tatuaje fese

 

 

Fese

Tatuaj flori fese

MODELE TATUAJE SCRISE

Tatuajele scrise pot da unei femei acea aliura mistica pe care multe dintre noi o doresc, mai ales daca sunt facute in locuri precum glezna sau spate.

Totodata, tatuajele scrise pot fi folosite si ca o buna solutie pentru a ne aminti de ceva sau de cineva drag, sau pentru a ne aduce aminte adevaratele motive care ne fac fericite sau, de ce nu, care ne intrisateaza.

Tocmai de aceea tatuajele scrise sund adoptate de multe dintre cele mai respectabile vedete de sex feminin de la Hollywood, pentru fiecare dintre ele insemnand ceva special. 

Insa, tatuajele de vedeta pot fi cu mare usurinta adoptate si de noi, femeile de zi cu zi, fara nici cea mai mica umbra de regret.

Avand in vedere ca putem alege dintr-o multitudine de modele de tatuaje pentru femei, este usor sa ne facem o idee despre ce am dori cu adevarat sa ramana imprimat mereu pe pielea noastra.

Atentie: Este indicat ca cele din voi care nu au un tatuaj sa inceapa cu o lucrare mica, pentru a intelege daca suporta durerea. Totodata, ar fi bine sa stiti ca tatuajele se platesc la centimetru patrat. Majoritatea preturilor pornesc de la 50 de lei pe centimetru patrat si bariaza in functie de marimea tatuajelor.

Iata mai jos unele dintre cele mai dorite modele de tatuaje pentru femei. Acestea se pot aplica pe oricare din zonele descrise mai sus.

 

Tatuaje lombare colorate

 

 

Tatuaje lombare colorate

 

Tatuaje tribale femei

Tatuaje tribale femei

 

Tatuaje chinezesti

Tatuaje simboluri chinezesti

 

Litere chinezesti

Litere chinezesti

DACA AVETI SI ALTE IDEI DE TATUAJE, NU VA SFIITI SA NI LE ARATATI SI NOUA!

 

 

<

5 comments

 • <cite itemprop="author">bichinet</cite>

  Sunt super tatuajele, miasi face si eu unul dar nu stiu pe care al aleg cas foarte frumoase

 • <cite itemprop="author">alextoderasc</cite>

  Daca ai nevoie de ajutor in gasirea unui artist care sa te indrume, nu ezita sa ne intrebi 🙂 !

 • <cite itemprop="author">alextoderasc</cite>

  Daca ai nevoie de ajutor in gasirea unui artist care sa te indrume, nu ezita sa ne intrebi 🙂 !

 • <cite itemprop="author">Roxana</cite>
 • <cite itemprop="author">Iri Rusu</cite>

  Posibilitate reala si serioasa de castig! Toti oamenii ambitiosi si seriosi pot acum sa castige in mod real si verificat mai multi bani, in timpul liber, cu o activitate placuta, simpla, accesibila. Nu e nevoie sa recrutati oameni, nu e nevoie sa va complicati cu detalii inutile. Totul e sa doriti sa incepeti! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: your_irenna@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *