Search for content, post, videos

Machiajul perfect in functie de forma ochilor. Cum se realizeaza

In functie de forma ochilor trebuie sa ne machiem in asa fel incat sa ii scoatem in evidenta cat mai mult.

Machiajul este extrem de important de aceea vom incerca sa nu neglijam niciodata acest aspect. Este greu insa sa fim mereu la inaltime atunci cand vine vorba de machiajul fetei si de aceea de multe ori apar mici erori care ne strica aspectul general, erori cauzate de neatentie sau de ignoranta.

Un astfel de aspect foarte important pe care trebuie sa il luam in considerare atunci cand incepem un machiaj, este forma ochilor. Tinand cont de forma fetei si de forma ochilor, putem realiza mai usor un machiaj care sa ne reprezinte si cel ami important, un machiaj care sa ne scoata in evidenta cele mai bune trasaturi si sa le ascunda pe cele mai putin reusite, cu alte cuvinte, un machiaj perfect. Cum se realizeaza un machiaj in functie de forma ochilor si de ce trebuie sa tinem cont de acest aspect? Iata cateva sfaturi foarte utile care te vor ajuta in continuare.

Ochii mici

– Puteti cu usurinta sa recunoasteti o fata cu ochi mici deoarece acestia sunt mai mici in comparatie cu restul caracteristicilor faciale. Daca aveti ochii mici si vreti sa-i faceti sa para mai mari, incercati sa pensati sprancenele cat mai mult si astfel ochi vor parea mai mari. Folositi culori luminoase si umbre lucitoare, culoarea de deasupra pleoapei si de sub aceasta. Nu folositi tus negru pentru a contura ochii deoarece acestia vor parea si mai mici. In schimb optati pentru alb sau bej care va face albul ochiului sa para mai mare.

Ochii departati

– Ochii au o distanta generoasa intre ei? Daca vreti sa-i faceti sa para mai apropiati utilizati perle bronzante pe nas si pe langa acesta pentru a spori adancimea dintre ochi si nas. Folositi culori intense in coltul ochilor interiori, folositi tus de la coltul interior spre cel exterior si folositi totodata mult rimel. Conturati sprancenele putin la coltul interior pentru a le apropia mai mult.

Ochii apropiati

– Daca spatiul dintre ochii este mic in comparatie cu restul caracteristicilor faciale atunci ochi sunt apropiati. Pentru a face ochi sa pare mai departati folositi ttus de la jumatatea pleoapei spre exterior.

Ochii adanciti

– Pentru a face ochi sa pare mult mai deschisi trebuie sa creati iluzia de proeminenta a ochilor. Aplicati o umbra neagra pe pleoapa, iar sub ochii folositi culori luminoase, folositi tus si rimel numai pe genele superioare.

 

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Lolo</cite>

    Da, ai dreptate..da n-am vrut sa scriu chiar asa mult..ca ma lusengc si monopolizez comenturile. Seara zic eu ca musai mancare calda. Dupa o zi intreaga de mers, oboseala, poate si vreme nasoala, macar o mancarica buna sa fie. De obicei la primus un pliculet de supa, apoi ceva …de la paste ready pasta..cu de toate pana la piufulgi de cartofi, etc. cu carnaciori si legume..sunt variante multe. Dimineata cereale cu lapte praf, tot de la primus si ceva chestii mai serioase. O leguma, un fruct..ce este pe-acolo. Mi-a placut mult seria articolelor. Recunosc ca am parcurs astea repede, dar pe nerasuflate. Mi-au mers la inima, si cu asta cred ca am spus totul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *