Search for content, post, videos

Iata cum iti poti picta felii de pepene verde pe unghii

Este timpul pepenilor. Pietele sunt pline de gramezi de pepeni verzi si galbeni.  Asa ca ne-am gandit sa va prezentam o manichiura frumoasa, vesela si de sezon. Acest nou   model  va fi apreciat de femeile care isi doresc unghii desoebite.

Ca sa va puteti picta felii de pepene pe unghii aveti nevoie  de putin timp rezervat pentru manichiura, dexteritate, lac baza pentru unghii, oja roz,rosie sau portocalie,oja verde inchis,  nail art verde deschis, alb, negru si lac incolor.

Pictura este foarte simpla: se aplica baza pentru unghii, apoi se foloseste oja roz,rosie sau portocalie pentru toate degetele. Acum o sa aleg ca si in filmuletul de prezentare pe cea portocalie.

Desenam pe varfurile unghiilor  portocalii  cate un triunghi  cu oja verde inchis. Cu nail art alb  trasam pe fiecare unghie cate o linie intre cele doua culori Apoi cu nail art negru trasam micute semne care sa reprezinte semintele. Pe fiecare unghie pictam cate seminte incap, depinde de marimea unghiei. Cu nail art verde deschis trasam pe partea verde inchis cateva linii vertical care sa simbolizeze dungile mei inchise pe care le vedem pe coaja pepenelui.

Apoi seaplica lacul incolor pe fiecare unghie in parte pentru protectia desenului si pentru luciu.
Nu uitati: intre operatiuni trebuie sa lasati suficient timp pentru uscarea straturilor de lac si oja.

Citeste si:
Cum se aplica unghiile false – VIDEO
Iata cum va puteti face o manichiura de sezon estival

 

<

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *