Expertii Lyla

gabi hp

Gabriella Pascaru Bisi

Expert Enogastronomie

Cand ma gandesc la enogastronomie imi vin in minte cuvantele arta si pasiune, la fel ca in muzica.Daca nu exista pasiune, mai bine te lasi pagubas.

Cu toate ca pregatirea mea este de cu totul alta natura, marea pasiune pentru arta gastronomica m-a urmarit toata viata. Am avut norocul de a fi fost, ucenica bunicii mele, o femeie care si-a impartit viata cu iscusinta intre cariera, familie, cartile ei si arta gastronomica.

Uneori ma revad copil fiind, alaturi de bunica mea, ea pregatind dulciuri pe masa din bucatarie iar eu pe scaunel si cu sortuletul in fata. La un moment dat, in urma cu foarte multi ani imi spusese :” indiferent de ce anume vei face in viata, sa nu lasi retetele noastre de familie sa se piarda”. Mi-a spus aceste lucruri deoarece multe dintre aceste retete au fost trecute in mod secret din generatie in generatie, altele au fost inventate de persoane din familia mea sau preluate de-a lungul generatiilor.

De 11 ani lucrez in comunicare, conducandu-mi propria agentie, sunt director de comunicare si partener al Camerei de Comert si Industrie Romania-Algeria, presedinte al clubului de business la feminin She business, fotograf, mic producator bio, sotie si da, uneori as avea nevoie de zile cu 48 de ore.

Cea mai mare bucurie pentru mine este atunci cand vad pe chipurile celor care gusta din preparatele mele, satisfactia sic and sunt intrebata : ‘’ cum se prepara ?’’ dar asta va voi dezvalui doar voua, sssst

Intreaba expertul

Articole