Andreea Pintiliciuc / Expert Culinar

Valentine’s day: Procedeaza ca o femeie, gateste ca un barbat!

culinar

Valentine’s day… petale de trandafir, uleiuri parfumate, bai cu spuma, aroma capsunilor proaspete, bomboane de ciocolata, tu, el, un vin bun si… atat!

Stiu ce gandesti, iti doresti sa il impresionezi si sti ca mereu pare ca este foarte greu de multumit, sau cel putin asta va incerca sa te faca sa crezi.
Iti va spune ca nu este nevoie de o zi speciala pentru a va arata iubirea, il vei aproba si sti ca intr-un fel are dreptate, dar cu ochii in patru, tot iti vei cauta prin casa cadoul de la el.

Vrei sa il dai pe spate, sa spuna “WOW” cu toata gura cand va vedea ce i-ai pregatit, insa iti este teama ca te vei lovi de privirea lui mereu nesatisfacuta.

Nu mai este cazul sa iti fie teama. Am ales reteta ideala pentru o cina romantica perfecta, iar pentru ca ea sa iasa „WOW” ai nevoie doar de un sfat:
Procedeaza ca o femeie, gateste ca un barbat!
Somon pe pat de spanac
Iata de ce ingrediente ai nevoie:
2 inele de somon
500 g de spanac
4 linguri de ulei de masline
Cascaval ras
100 g smantana
Sare, piper si cimbru dupa gust.
Mod de preparare:
Spanacul se pune la fiert pentru cateva minute.
Cuptorul se incinge la 180 de grade.
Asezam hartie pergament intr-o tava.
Scurgem spanacul de apa, impartim cantitatea in doua si il asezam in tava sub forma a doua cuiburi (cat pt. doua portii).
Deasupra asezam cele doua bucati de somon.
Condimentam cu sare, piper si cimbru si turnam peste uleiul, smantana si presaram la sfarsit cascavalul ras.
Introducem in cuptor pentru 25 de minute. (Optional puteti adauga un catel de usturoi in tava).
P.S. Luati cu grija „pachetelele” din tava pentru a pastra aspectul dorit si asezati-le pe platouri cu la fel de multa grija. Mai aveti nevoie de lumanari parfumate, un vin bun si de voi doi.
O zi a indragostitilor fericita!