Search for content, post, videos

Oana Cuzino iti explica ce trebuie sa faci ca sa slabesti!

Prezentatoarea emsiunii „Ce se intampla doctore” este recunoscuta la nivel national ca fiind adepta unui trai sanatos, fara probleme de grutate.

Mai ales ca persoanele care depasesc greutatea normala au mereu probleme de sanatate, in special cardiace, din cauza grasimii.

De multe ori Oana a recunoscut ca nu este adepta unei anumite diete si ca nu crede ca exista vreun regim alimentar exclusiv, care sa nu contina toate grupele de mancare necesare organismulu uman, care sa functioneze cu adevarat.

Iar exemplele de diete care nu functioneaza si care sunt bazate pe nimic altceva decat presupuneri sunt multe.

Unele dintre acestea pot cauza probleme grave de sanatate din cauza ca afecteaza organe interne vitale. In acest sens, Oana Cuzino vine cu un sfat pentru voi cat se poate de pertinent! Ea sustine ca dieta unei persoane ar trebui realizata in functie de metabolism si ca nu este indicat sa tinem diete „dupa ureche”. Doar cu un regim alimentar echilibrat putem obtine rezultatele dorite!

7 alimente de iarna care te pot ajuta sa slabesti

Scapa de kilogramele in plus fara diete

„Redu caloriile, elimina fainoasele, dulciurile in exces, grasimile. Mananca avand masura doar alimente sanatoase si vei dobandi greutatea dorita. Pe de alta parte, din experienta personala si medicala, fiecare om are un alt tip de metabolism.

De exemplu, sunt oameni care prezinta o rezistenta crescuta la insulina, iar dietele ce contin predominant carbohidrati, vor fi ineficiente.

Asadar, cea mai buna abordare este, chiar daca suna cliseistic, vizita la un specialist bun. Apoi, foarte importante sunt sportul si miscarea!”, a spus Oana Cuzino, intr-un recent interviu pentru TV Mania.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *