Search for content, post, videos

Dieta cu banane

Dieta cu banane este poate una dintre cele mai ciudate diete existente. Aceasta dieta a fost inventata de Hitoshi Watanabe si sotia sa, Sumiko. Cei doi au experienta in domeniul medical, avand in vedere ca Hitoshi a studiat medicina preventiva iar Sumiko lucreaza in domeniul farmaceutic.

Totodata, este una dintre cele mai apreciate diete care se pare ca da unele dintre cele mai bune rezultate.

Dieta se bazeaza in principiu pe un mic dejun drastic, format din o banana si un pahar cu apa la temperatura camerei. Avantajul acestei diete este ca se pierd kilograme indiferent ce se consuma pe parcursul zilei, din motivul ca bananele sunt bogate in fibre, vitaminele B6, C si potasiu.

Totodata, bananele imbunatatesc digestia si stimuleaza metabolismul, provoaca satietate si blocheaza absorbtia de carbohidrati.

In aceasta dieta, bananele trebuie consumate crude. Masa de seara nu trebuie luata inainte de ora 20, sunt interzise produsele lactate si alcoolul si singura bautura recomandata intre mese este apa. Totodata, cafeaua trebuie evitata dimineata pentru a mentine un nivel stabil de glucoza in sange. Iar dupa masa de seara nu trebuie consumat desert.

Planul de dieta este relativ simplu, avand in vedere ca este cat se poate de permisiv, dupa cum urmeaza:

Mic dejun: Maxim doua banane si un pahar mare cu apa la temperatura camerei
Pranz: Orice la alegere, in afara de lactate.
Gustare: La ora 15 este permis ceva dulce
Cina: Se poate manca orice, atata timp cat masa are loc inainte de ora 20.00. Nu se consuma desert.

FOARTE IMPORTANT: Ora de culcare trebuie sa fie inainte de 24.00 pentru ca organismul sa aiba timp sa se odihneasca. Folosind aceasta dieta, se pot pierde pana la 4,5 kilograme pe saptamana!

VEZI SI

Dieta cu morcovi. Cum pierzi 2 kilograme in doua zile!

Dieta anticelulitica

Dieta cu usturoi

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *