29 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLEPui a la crem cu sparanghel si rosii cherry

Pui a la crem cu sparanghel si rosii cherry

Va prezentam o noua reteta delicioasa din cadrul emisiunii culinare “Mama mea gateste mai bine” – Pui a la crem cu sparanghel si rosii cherry.

 

Timp de pregatire           40 minute

INGREDIENTE – 4 PORTII

  •  Piept de pui dezosat 800 gr
  • Ceapa 3 buc
  • Usturoi 1 capatana
  • Ulei de masline
  • Rozmarin fresh
  • Vin alb sec 200 ml
  • Sparanghel fresh 1 pachet
  • Rosii cherry
  • Sare
  • Piper
  • Smantana termostabila 400 ml
  • Curry

 

MOD DE PREPARARE

PUI A LA CREM

  • Pieptul de pui se curata, se spala si se taie, dupa care se aromatizeaza cu sare si piper si se coloreaza intr-o tigaie cu ulei de masline incins, dupa care se scoate din tigaie.
  • In aceasi tigaie se completeaza cu ulei de masline si se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga rozmarin, curry si apoi se stinge cu vin alb sec.
  • Se lasa sa scada si apoi se completeaza cu smantana pentru gatit. La final se condimenteaza cu sare si piper.

SPARANGHEL SI ROSII CHERRY LA GRATAR

  • Rosiile se spala, se spala si se taie cozile la sparaanghel.
  • Sparanghelul si rosiile cherry se pregatesc la gratar. Se servesc impreuna.
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: